Prijs en bouwtijd l Flexhome
Flexhome FH1 is de eerste verplaatsbare woning ter wereld die voldoet aan alle eisen die er gelden voor grondgebonden woningen. Een ware revolutie in de woningbouw!
15047
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15047,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Prijs en bouwtijd

Prijs

Door een innovatieve constructie, engineering gericht op minimaal mogelijk materiaalgebruik en industriële productie kan de Flexhome FH1 worden gebouwd voor een prijs van €98.000,-, afhankelijk van het aantal eenheden. Dit is exclusief nul op de meter voorzieningen. Zonder extra nul op de meter voorzieningen heeft de woning een EPC waarde van 0,4 waarmee de woning voldoet aan het bouwbesluit voor verplaatsbare woningen.

 

Levering op locatie in Nederland is afhankelijk van de plaats en bereikbaarheid mogelijk franco werk, dit is exclusief nuts aansluitingen. Dit geldt per woning. Bij toepassing van een paalfundering boven de 6 strekkende meter is de prijs op aanvraag. Om kosten van transport naar locatie laag te houden, is de Flexhome FH1 ontworpen met een maximale breedte van 4,5 m en kunnen begane grond en verdieping van de woning los van elkaar worden getransporteerd.

Bouwtijd

Als de productielijn optimaal ingeregeld is, is een productieaantal van 2 woningen per week mogelijk. Met inzet van een 2e productielijn kan dit aantal worden verdubbeld.

 

Bij voldoende belangstelling voor de Flexhome kan een eerste productielijn in oktober 2018 operationeel zijn en is de levering van 2 woningen mogelijk vanaf oktober 2018.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER…