Montage op locatie l Flexhome
Flexhome FH1 is de eerste verplaatsbare woning ter wereld die voldoet aan alle eisen die er gelden voor grondgebonden woningen. Een ware revolutie in de woningbouw!
15044
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15044,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Montage op locatie

Flexhome FH1 wordt op een productielocatie geproduceerd. Vervolgens wordt deze naar de betreffende locatie gebracht en gemonteerd.

Twee modules

Flexhome FH1 bestaat uit twee ‘modules’, twee delen die samen één geheel vormen. Op de eindlocatie worden eerst de fundatiepalen de grond ingedraaid. Dit is een relatief rustig proces doordat het toepassen van een heistelling achterwege blijft. Beide modules worden door middel van een mobiele kraan op hun plek gehezen en aan elkaar gekoppeld. Binnen een zeer kort tijdsbestek van ca. twee klokuren staan de modules op hun plek.

Direct intrekken

Direct daarna worden de aansluitingen aan de binnen- en buitenzijde verzorgd. Dit zijn relatief snel plaatsbare kantstroken welke al van te voren zijn gefabriceerd en mee worden getransporteerd. Ter plaatse wordt de gootconstructie aan de buitenzijde gemonteerd. Eenmaal gekoppeld zijn geen werkzaamheden meer noodzakelijk aan de buitenzijde of binnenzijde. De toekomstige bewoner kan direct zijn intrek nemen.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER…