Inzetbaarheid l Flexhome
Flexhome FH1 is de eerste verplaatsbare woning ter wereld die voldoet aan alle eisen die er gelden voor grondgebonden woningen. Een ware revolutie in de woningbouw!
15079
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15079,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Inzetbaarheid

Flexhome FH1 is zeer divers inzetbaar vanwege de verplaatsbaarheid en het gunstige ruimtebeslag.

Verplaatsbaarheid

Verplaatsbaarheid van de Flexhome FH1 maakt het mogelijk dat vergunningen voor plaatsing van de woning voor bepaalde tijd kunnen worden verleend. Dit verkort de proceduretijd en maakt flexibele inzet mogelijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om na de inzet als huisvesting voor starters, studenten of opvang van vluchtelingen, Flexhome FH1 in te zetten als recreatiewoning. Libéma beschikt over een aantal locaties waar plaatsing met recreatieve bestemming mogelijk is.

Ruimtebeslag

Flexhome FH1 is zo ontworpen dat woningen kunnen worden geschakeld. Een vrijstaande opstelling is tevens mogelijk wanneer er meer ruimte beschikbaar is. Hierdoor is de woning inzetbaar in stedelijk gebied en in een recreatieve omgeving.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER…