Circulair en onderhoudsvriendelijkheid l Flexhome
Flexhome FH1 is de eerste verplaatsbare woning ter wereld die voldoet aan alle eisen die er gelden voor grondgebonden woningen. Een ware revolutie in de woningbouw!
15024
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15024,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Flexibiliteit

Het bouwsysteem van Flexhome FH1 is geheel demontabel en daarom zeer flexibel. Voor de Flexhome FH1 is een bouwsysteem ontwikkeld welke weer in zijn geheel demontabel is en zodoende kan worden hergebruikt elders. Er is geen sprake meer van ‘bouwen’ op de uiteindelijke eindlocatie, het is een kwestie van in een dag leveren, monteren en dezelfde dag nog de sleutels overdragen.

Flexibiliteit

Flexhome FH1 is ontworpen om flexibel te zijn en op elke situatie in te kunnen spelen, ongeacht op welke locatie dat mag zijn. Door de zeer lichte constructie, welke is ontstaan door het toepassen van het nieuwe bouwmateriaal, zijn schroefpalen al voldoende om als fundering te dienen. Hierdoor kan de woning in gebieden staan waar zachtere ondergrond normaliter voor hogere funderingskosten zorgt bij traditionele woningen. De buitenschil is samengesteld uit onderhoudsarme materialen en eindafwerkingen. Zo zijn de kozijnen uitgevoerd in kunststof en is er een coating toegepast welke zeer weerbestendig is.

Onderhoudsvriendelijk

Daarnaast is er in het ontwerp rekening gehouden met inwendige hoeken en andere onderhoudskritische plekken. Zodoende is Flexhome FH1 ook geschikt om in de meer weerbelaste kustgebieden dienst te doen als woning, met de minimale bijkomst van toekomstige onderhoudskosten. Ook de paalfundering is in zijn geheel circulair.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER…