Energieprestatie l Flexhome
Flexhome FH1 is de eerste verplaatsbare woning ter wereld die voldoet aan alle eisen die er gelden voor grondgebonden woningen. Een ware revolutie in de woningbouw!
15031
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15031,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Energieprestatie

Flexhome FH1 is volledig onafhankelijk van gas en wekt zijn warmte op door middel van een warmtepomp. Het kiezen voor Flexhome FH1 is dan ook een directe bijdrage in het kader van energiezuinigheid en duurzaamheid.

Bouwbesluit

Vanuit het bouwbesluit is een EPC waarde van 0,4 vereist. Om aan deze eis te voldoen is een sterk isolerende thermische schil toegepast en is er speciaal voor Flexhome FH1 een klimaatregelend installatieconcept ontworpen.

Duurzaamheid

In het dak zijn PVT-panelen opgenomen, dit is een combinatie van panelen voor zowel het opwekken van stroom als het verwarmen van tapwater door gebruik te maken van de gegenereerde energie afkomstig van de zon. Zodoende wekt de woning evenveel energie op als dat het verbruikt. Flexhome FH1 kan daarnaast optioneel worden uitgevoerd als een nul op de meter – woning. Zodoende wekt de woning evenveel energie op als dat het verbruikt en kan vroegtijdig worden voldaan aan de gestelde milieudoelstellingen door de overheid voor 2020.

Zowel op de begane grond als op de verdieping verzorgd de vloerverwarming de koeling en warmte distributie in de ruimten van de woning. De vloerverwarming werkt op een laagtemperaturen systeem wat inhoud dat de energievraag voor het verwarmingsproces zeer efficiënt plaatsvindt.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER…