Bouwbesluit l Flexhome
Flexhome FH1 is de eerste verplaatsbare woning ter wereld die voldoet aan alle eisen die er gelden voor grondgebonden woningen. Een ware revolutie in de woningbouw!
15012
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15012,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Bouwbesluit

Het uitgangspunt bij het ontwerp van Flexhome FH1 is dat de woning voldoet aan het bouwbesluit voor grondgebonden woningen. Hierdoor kan een omgevingsvergunning bouw en omgeving worden afgegeven. Flexhome FH1 kan daardoor ook voor permanente vormen van huisvesting worden toegepast. 

Flexhome FH1 heeft de kwalitatieve kenmerken en eigenschappen van een  volwaardige woning. De verblijfsruimten binnen de woning zijn onder andere in dimensie conform de gestelde eisen voor een woonhuis. Zodoende is de ruimtelijke beleving gewaarborgd.

Volgens het bouwbesluit voldoet Flexhome FH1 aan de volgende specificaties.

  • Energiepresetatie Coëfficiënt (EPC) van 0,0 (nul op de meter, conform EU milieu doelstellingen in 2020)
  • Technische bouwvoorschriften omtrent: veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, installaties, energiezuinigheid en milieu.
  • Uitvoeringsmethoden conform NEN normeringen

Vragen of meer informatie? Wij helpen u graag verder…